Najnovšie recenzie zo sekcie Detské hudobné hračky a nástroje
- Veľkosť
- Farebnost
- Kratka natahovacia časť harmoniky má za následok , že má 3-ročne dieťa problém vylúdiť ucelenejší zvuk, lebo to ide tažšie a tým pre neho stráca táto hračka čaro ...
- Krehká konštrukcia
Neodporúčam
- veľmi pekný dizajn
- ťažko sa dieťaťu aj dospelému do nej fúka, nemá až taký príjemný zvuk ako "obyčajné" harmoniky z hudobnín
celkovo ako hračka ok, poteší, ale ako hudobný nástroj nie
- Velmi pekny zvuk, ako ozajstne pianko :)
Velmi prakticke, syncekovi sa hned velmi pacilo a veru hned zacal udierat don :) A krasny zvuk má
- kvalita zodpovedá cene,rýchle dodanie
tovar dodaný v poriadku,
- je super akurat do malych ruciek vasho dietatka maly bol velmi spokojny teraz uz len hrame od rana do vecera :)
vsetko v poriadku
- Farebna
- stabilne vyhotovenie a opracovanie
- keby hrala sama :)
Dobra farba, aj ked ju mala okusava a hlavne palicky, farba sa dobre drzi. Kvalitne opracovanie. Zvuk je ok na detsky xylofonik. Cena je sice vyssia ako u plastovej konkurencie, ale za to je toto masivne drevo.
- pekný zvuk
- výborná manipulácia
- plastové paličky
som spokojný
K narodeninám a rýchlemu doručeniu
- malej sa to páči a to je pre mna dostatočne uspokojujúce
- výborný napad s tými postavičkami
už som objednala aj pre kamarátku
- splnil to co som ocakavala
- nic
jednoduche a pritom 3v1
Odporúčam
- zvuk nema so xylofonom absolutne nic spolocne, dietatko sa len nahodou trafi do klavies, kedze su obrubene umelou hmotou a su uzke
- výborná zábava s dieťaťom, ktoré rado tancuje
Kúpila som kvôli dcérke, pretože pri počutí hudby okamžite tancuje. Dokáže sa s klávesmi výborne zabaviť.
- pre 3 ročnú dcérku dostačujúci
- uvítal by som výstup na slúchatká
celkom dobre
- nefungujú klávesy
funguje akurát naťahovanie a sťahovanie
- krásny, veľa možností, zvukov, ľahká manipulácia, ľahké skladanie, veľmi šikovná hračka pre malých umelcov :)
- chýbali mi v balení batérie, pri tej cene sa už výrobca mohol "buchnúť po vačku...
neľutujem túto kúpu, spĺňa moje očakávania a dcérka sa z neho veľmi teší, odkedy ho má, mám od nej "pokoj"
- vhodný a primeraný darček pre môjho vnuka
som spokojný s výrobkom
Zobrazujem 281 - 298 zo 298 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 13 14 [ 15 ]