Najnovšie recenzie zo sekcie Detské hudobné hračky a nástroje
- pre dieťa je jednoduché
- ľahké
- pekné hraje za tú cenu
- klávesy nie sú pevné a vypadavajú
Za tú cenu je to celkom dobrá hračka.
- Pekný vzhľad,ale to je tak vsetko
- Je to trosku nepodarená hračka.Jednak mechy su papierové a nekvalitne polepene,cize pri naťahovaní pocujete akurát šušťanie papiera. Niektoré tony (najvyšší a najnižší) vôbec nehrajú a takisto jeden bass vynechaval. Vôbec to nieje ako skutočný nastroj,skôr nepodarená hračka za riadne premrštenu cenu. Dokonca na faktúre je napísane drevený akordeon nieje tam ani len naznak dreva. Produkt som poslala späť.
Za tu cenu som očakávala oveľa viac.
- Skvela hracka nas maly sa s nou hraje uz od roka. Odporucam
- skoro nič
- umelý výlisok, skladá sa z troch strún (nie zo 6), ťahovače strún sú umelé-nedržia-utiahnete jednu, uvoľníte tým druhú-celé zle. Chýba držiak na popruh, čísielka na nejaké melódie čo sú na krabici sa odliepajú, chýba slovenský preklad na krabici. Nakoľko by ma stálo vrátenie tovaru skoro toľko čo stála gitara, nebudem ju vracať späť, no v tomto obchode už nenakúpim.
- pre deti do zahraničia
- žiadne
odporúčam obchod
Boikido Moja prvá flauta modrá
Pridané: 15. novembra 2016
(naposledy upravené 15. novembra 2016)
Zakúpený v Market24.sk
Darcek, ktory vyskusa obdarovany. :)
- Pekný zhľad, veľa funkcií, ľahké ovládanie, celkovo zaujímavé pre polročné dieťa.
- Zvuky zvierat sú trochu zvláštne, mohli by byť trochu realistickejšie.
Celkovo som spokojná, určite hračku využijeme.
- krasna na výzor
- Farebná
- Aj ked viac naťahujete nech,vydáva len sem tam zvuk.
- Viac nehrá ako hrá
Ak ju chcete na výstavu,odporúčam,naozaj krásna,ale ak ju chcete používat a hrať-tak nie.
Viem to porovnať s inou harmonikou ktorú už má malý doma a tá hra hneď ako natiahete mech. Akurat je gombickova nie klavesová.preto som očakávala to isté približne.
- vyzerajú veľmi pekne, veľmi ma to prekvapilo nečakala som až takú podobu so skutočnými
odporúčam tento produkt pre detičky ktoré obľubujú hudobné nástroje a tiež pre rodičia ktorý chce zistiť či ich dieťaťu sa to naozaj páči
Kvalitná a krásna hračka.
Kvalitná a krásna hračka
- pekne vyzearju a tym urobia detom radost
- hraju - teda aspon spociatku - necakali sme to
- niektore packy na ladenie nedrzia a preto sa struny povoluju
Pekna imitacia husli pre deti, ktore maju rady folklor alebo cokolvek spojene s hrou na husle pripadne hudobnymi nastrojmi
Prijemnym prekvapenim bolo, ze husle hrali, co este viac umocnilo pocit z naozajstnych husli
Rychla doprava
Dobre zabalene
- Krásna detská ústna harmonika. Syn ju ma stále so sebou a velmi sa z nej teší.
Pekný darček pre dieta
- Vôbec to nebucha ako bubon
Som sklamaná, je to skôr demo hračka ako bongo bubon. Pri udierani ako na bubon to vôbec nemá dobrý zvuk, cize to dieťa nemotivuje. A ak by dieťa motivovala demo nahrávka tak rodič nemusí preto kupovať bongo bubon, proste som čakala aj od tejto značky viac.
- vhodný pre malé deti
Tovar som vybrala pre svojho malého vnúčika. V určitom veku sa (okolo 2-3) rokov sa s ním rád hral.
veľmi dobrý produkt
- super
pre malých muzikantov OK
- len samé mínusy
- miesto Hello Kitty som dostal podobný o 10 eur drahší, ale tak isto nepoužiteľný, je to v hračkách "prepadák" a dobre natiahnutá cena.
- varujem všetkých, kto si takýto drek za takmer 50 eur kúpi.
Pekne prezentované na internete, zrejme dobrý spôsob na ošklbanie slušných ľudí.
Veľké sklamanie s technickou úrovňou výrobku, za tú cenu mohli aspoň tie baterky pribaliť.
Je to len oklamanie detí, v podstate je to nepoužiteľné.
Nie, nebola to dobrá kúpa a cena nezodpovedá kvalite.
Za takú kvalitu je to super drahý výrobok.
- Velmi dobra kvalita
- Pekny dizajn
Kupili sme ako darcek k Vianociam pre dceru, a to pred 5timi rokmi! Odvtedy mame dalsie dve deti a hracky stale sluzia. Velmi dobra kvalita,akurat sa zosuchala farba na palickach od bubna, resp.xylofonu a nedavno sa nam zlomila klepacka. Tuto kupu,napriek cene,nelutujem.
kvalitné materiály
výborné prevedenie
nadčasová hračka
Zobrazujem 261 - 280 zo 298 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 13 [ 14 ] 15 Ďalšie »